Executam cu profesionalism foraje pentru puturi de apa in intreg judetul Constanta si Tulcea.

Pământul pe care călcăm zi de zi este mai mult decât stratul de suprafața vizibil cu ochiul liber, formațiunile geologice fiind diferite de la locație la locație. De aceste aspecte trebuie să ne îngrijim înainte de a începe forarea, de informarea și consilierea clienților noștri.

De aceea am decis să vă prezentăm aici etapele pe care le parcurgem pentru a face un foraj perfect și pentru ca clienții noștrii să aibă apa pură de care au nevoie.

Etapele sunt următoarele:

  •  Lucrări premergătoare începerii forării puțului – începem cu transportul și amenajarea instalației, continuăm cu prepararea noroi special pentru foraj.
  •  Forajul propriu-zis – săparea găurii de sondă și pregătirea sistemului de tubare; urmează punerea în producție a forajului, când vom subția fluidul de foraj, până îl înlocuim cu apă și încheiem cu punerea dopului de argilă sau ciment.
  •  Testarea hidrogeologică și calculul parametrilor hidrogeologici plus documentarea tehnică a forajului fiind printre ultimele activități.

În cele trei etape pe care le-am parcurs mai sus, nu am intrat în detalii, ci am încercat să cuprindem în mare activitatea de forare pentru un puț de apă, aceasta fiind mult mai complexă.

Echipa noastră se asigură că veți fi informați corect în orice demers pe care îl facem pentru a da de apă, mai mult vă vom explica în detaliu cum puteți gestiona cu brio mentenanța puțului de apă.

 

LA FORAJUL PUȚURILOR DE APĂ FOLOSIM DOAR TUBURI ALBASTRE

Tuburile albastre sunt fabricate special pentru apă potabilă.